AktuelnostiVesti

IZDVOJENO – SKUP U BAČKOJ PALANCI -ALEKSANDAR VUČIĆ

U nedelju 13. marta na predizbornom skupu u Bačkoj Palanci više hiljada ljudi dočekalo je predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je nove investicije za to mesto i  izjavio da će Bačka Palanka biti u prva tri grada u Srbiji koji će dobiti velikog investitora.

„To je važno i za Bač, ali i za Deronje i mnoga druga mesta koja naginju ka Bačkoj Palanci. To je moje obećanje za vas u Bačkoj Palanci“, rekao je Vučić.

Naveo je da je izabrao da predizborni skup bude u Bačkoj Palanci jer nije zadovoljan svim onim što je urađeno za to mesto, te istakao da su u planu velika ulaganja.

„Krenuli smo da radimo put od Begeča do Gložana. Već smo skinuli dva sloja asfalta, ali tu nema rešenja bez brze saobraćajnice Novi Sad- Bačka Palanka. Trenutno nemamo ni projekat urađen, ne postoji ni projektni zadatak, ali hitno ćemo da radimo projekat za brzu saobraćajnicu Bačka Palanka-Novi Sad jer će to vama i svima u okolini dramatično da olakša život“, rekao je Vučić.

Najavio je da će biti urađena ne samo rekonstrukcija, već i dogradnja Doma zdravlja Mladen Stojanović u Bačkoj Palanci, školu „Aleksa Šantić“ sa sve sportskim terenima u Gajdobri i još mnogo stvari.

Vučić je rekao da onima koji govore „Glasaj za mene i rešiću ti sve probleme“ ne veruje ništa.

Naveo je da će biti bezbroj problema i pritisaka zbog situacije u Ukrajini i poručio građanima da ne veruju u besmislene priče već u rad, posvećenost, sigurnost i stabilnost.

„Ništa nam nije važnije od toga“, izjavio je Vučić.

Zahvalio je Savezu vojvođanskih Mađara i lideru te stranke Ištvanu Pastoru na podršci koju, kako je rekao, doživljava kao podršku zajedničkoj politici stabilnosti i mira, politici koja znači dobro i za Srbe i za Mađare, koja nas ne deli već nas spaja.

Istakao je da Srbija ne sme da ide u prošlost i pozvao sve da na izborima 3. aprila glasaju za SNS kako bi „pobedili one koji bi da vrate Srbiju u prošlost“.

„Beskrajno vam hvala na ovom veličanstvenom dočeku i ogromnoj podršci, a ja vam obećavam mir, stabilnost i borbu za našu Srbiju“, poručio je Vučić.

NOVINAR :  DRAHOSLAVA ČIEF

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Zapratite nas! Hvala

Youtube
Youtube