Aktuelnosti

ODRŽANA 130. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BAČKA PALANKA

ODRŽANA 130. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BAČKA PALANKA

Na 130. sednici Opštinskog veća, održanoj dana 15. decembra 2022. godine, kojom je predsedavao predsednik Opštinskog veća, Branislav Šušnica članovi veća razmatrali su 13 tačaka dnevnog reda.

Opštinsko veće je utvrdilo predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja i Finansijski plan Ustanove za sport i rekreaciju „Tikvara“ Bačka Palanka za 2023. godinu, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i Program rada i Finansijski plan Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Bačka Palanka za 2023. godinu, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i Program rada i Finansijski plan Turističke organizacije opštine Bačka Palanka za 2023. godinu, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada i Finansijski plan Ustanove: Kulturni centar Bačka Palanka za 2023. godinu, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan Predškolske ustanove „Mladost“ Bačka Palanka za 2023. godinu, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i Program rada i Godišnji finansijski plan Narodne biblioteke „Veljko Petrović“ Bačka Palanka za 2023. godinu, koji su upućeni Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i donošenje.Doneto je Rešenje o izmeni i dopuni rešenja o određivanju doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove i izdavanje potvrde o smrti na teritoriji Opštine Bačka Palanka i Rešenje o utvrđivanju režima saobraćaja u centralnoj zoni naselja Bačka Palanka i u ulicama u kojima je ograničen saobraćaj za pojedine kategorije vozila i u zoni duž nasipa parka prirode „Tikvara“.
Sačinjen je Izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu odluke o izradi plana detaljne regulacije blokova 12 i 51 u Bačkoj Palanci-„Merkur“.

Utvrđen je predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije blokova 12 i 51 u Bačkoj Palanci- „Merkur“ i predlog Godišnjeg plana rada Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Bačka Palanka za 2023. godinu, koji su upućeni Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i donošenje.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Zapratite nas! Hvala

Youtube
Youtube