AktuelnostiSport

OFK STARI GRAD VS FK JEDINSTVO – UTAKMICA

Stadion Stari Grad, subota 05.03.2022, Srpska liga Vojvodina 2021/22, kolo 16. Sudije: glavni: Grahovac Aleksa, pomoćni: Vujanov Zdravko i Runić Milan, četvrti: Samac Saša. Delegat/kontrolor: Obradović Milan. Strelac: Gluvić Miljan (’11). Crveni karton: Stari Grad: Leđanac Aleksandar (’52). Žuti Kartoni: Stari Grad – Knežević Ivan (’53) i Vujić Bojan (’63), Jedinstvo – Maoduš Aleksandar (’16), Ivetić Aleksandar (’53) i Matović Nemanja (’86).

Stari Grad: Knežević, Milanov, Rodić, Gluvić, Kostić, Sedlar (od ’86 Tomović), Srnka (od ’52 Jevtić), Vujić, Torbica (od ’66 Zindović), Rakić, Leđanac.

Jedinstvo: Stailković, Matović, Ivetić, Moravac, Pađen, Maoduš, Stevanović, Beljić, Živanović, Pilipović (od ’68 Đorđević), Žiža.

Posle skoro 4 meseca od poslednje utakmice na domaćem terenu konačno se zakotrljala lopta na veštaku i to za nas veoma uspešno. Imperativ pobede nije nas sputao da pružimo kvalitetnu i veoma borbenu partiju. Od samog početka smo uspostavili inicijativu i već u 11 minutu dolazimo do vođstva od 1:0 što je, ispostavilo se, bio i konačan rezultat utakmice. Kostić je izveo korner a Gluvić je sa ivice peterca smešta u mrežu. I dalje nastavljamo istom igrom i stvaramo nekoliko šansi. U međuvremenu gosti postižu pogodak ali je pomoćni sudija odmah signalizirao ofsajd tako da ovaj pogodak nije priznat.

Čim je krenulo drugo poluvreme varnice na terenu. Posle jednog prekršaja na sredini terena glavni sudija Leđancu pokazuje direktan crveni karton i 40 minuta igramo sa igračem manje. Gosti to koriste i počinju da nas pritiskaju. No kako je vreme oticalo počile smo da napadamo i kao da nismo imali igrača manje i do kraja utakmice smo videli 3 veoma dobre šanse: za nas stativa Gluvića i odličan šut Kostića a za goste na 2-3 minuta do kraja šut sa 10-tak metara preko gola.

Vredi pohvaliti igru i zalaganje domaćih igrača dok su se gosti prikazali u mnogo kvalitetnijem izdanju nego što su to bili jesenas kao domaćini.

izvor: ofkstarigradbp.rs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Zapratite nas! Hvala

Youtube
Youtube