Aktuelnostilive

POSETA KAJAK KANU KLUBA ,,TARKET“ OPŠTINI BAČKA PALANKA

Danas, 7. oktobra 2020. godine Opštinu Bačka Palanka, posetili su predstavnici Kajak kanu kluba ,,Tarket“ iz Bačke Palanke. Sastanak se održao u kabinetu predsednika opštine a razlog posete je bilo predstavljanje sjajnih rezultata, koje su bačkopalanački kajakaši osvojili na ovogodišnjem državnom prvenstvu u Bačkoj Palanci. Kajakaši bačkopalanačkog kluba bili su ekipni pobednici i u kadetskoj i u seniorskoj konkurenciji. Osim o nagradama, reči je bilo i o izgradnji regatne staze.

Na jezeru Tikvara od 3. do 6. septembra, održano je državno prvenstvo u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Na takmičenju su bile zastupljene sve starosne grupe od pionira do seniora. Kajak kanu klub ,,Tarket“ je uspeo između ostalih i uz pomoć lokalne samouprave da organizuje prvenstvo države u sve četiri kategorije.
Kajak kanu klub ,,Tarket“ kao zaštitni znak Bačke Palanke je apsolutni šampion Prvenstva Srbije, ali i Prvenstva Vojvodine. Imaju izuzetne uslove, koje obezbeđuje jezero Tikvara na kojem se održavaju treninzi. Učestvuju na takmičenjima, regatama i imaju oko 100 aktivnih članova.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Zapratite nas! Hvala

Youtube
Youtube