AktuelnostiSAVETI

PRANJE AUTOMOBILA NE MORA BITI GNJAVAŽA

Pranje automobila izgleda kao gnjavaža, ali ne mora izgledati tako. Odvoz automobila na servis autopraonica svaki mesec može biti izuzetno skupo. Zamislite svu onu prljavštinu koja se nakuplja na vašem automobilu, a koji usput ne možete vidjeti, uništavajući njegovu lepotu.

Jedna od najvećih grešaka koje većina ljudi čini kada je u pitanju pranje automobila jest ta što koriste sredstvo za pranje posuđa ili deterdžent za pranje automobila. Iako ovi proizvodi mogu ukloniti nečistoću, on također uklanja vosak i ostavlja boju osjetljivom na rđu.

Zato upotrebite malo auto šampona i utrljajte penu mekom rukavicom za čišćenje. Ne zaboravite dobro očistiti točkove jer tamo uđe puno prljavštine.i dobro oprskajte vodom ceo auto na kraju.

Sada kada ste sretni što je automobil čist, obrišite ga krpom od jelenske kože ili sličnom kako ne bi ostali vodeni tragovi.

Nakon što ste staklo oprali sapunom i izbrisali višak vlage, poprskajte malo sredstva za čišćenje stakla i utrljajte ga kako biste uklonili nečistoću i dali sjaj. Obavezno spustite prozor i očistite vrh stakla.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Zapratite nas! Hvala

Youtube
Youtube