AktuelnostiŽivotinje

Tri najodanije rase pasa

Neki vlasnici pasa traže da je njihov ljubimac pouzdan i do kraja odan, a ovo su rase pasa  koje krase upravo te karakteristike.

Kad je doberman iz dobrog legla i pravilno dresiran, on je pravi prijatelj i čuvar. Te inteligentne pse lako je dresirati i zato su često deo vojnih ili policijskih jedinica. Oni vole svoje vlasnike, naročito one koji im omogućuju puno aktivnosti i pustolovina u prirodi.

2. Nemački ovčar

Stekli su reputaciju izuzetne inteligencije i plemenitog temperamenta. Neće se nikada navići na miran život u kući, na kauču. Potrebno im je jako puno fizičke aktivnosti, pa čak i mentalnih izazova tokom dana. Oni će svaki zadani posao obaviti savršeno, bilo da se radi o policijskom poslu ili poslu psa vodiča. Oni su doista verni prijatelji. .

3. Čivava

Taj inteligentni psić zaista je i odan prijatelj. Kako su puni želje da zadovolje vlasnika, nije im potreban poseban trening. Oni su najsitnija rasa, poneki teže ispod dva kilograma. Mogu se jako razlikovati po temperamentu, ali svi primjerci ove rase potpuno su odani ljudima, koje vole i gutaju njihovu pažnju.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Zapratite nas! Hvala

Youtube
Youtube